algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

La implantació de l'ORA a Cala Major pot no arribar a temps aquest estiu per demores a Cort

Bauzà diu que s'ha de replantejar per canvis de pressupost

L'entrada en vigor de l'Ordenança Reguladora d'Aparcaments (ORA) a Cala Major podria quedar finalment aturada fins la propera temporada, segons apuntà el tercer tinent a batle i exresponsable de Circulació, Joan Bauzà. Tal com assegurà el regidor, l'aparcament tarifat al carrer Joan Miró ja no depèn exclusivament de la instal·lació de les màquines "que estan col·locades fa gairebé dos mesos", sinó de l'aprovació d'un nou pla que tengui en compte el pressupost per al funcionament de l'aparcament restringit durant els tres mesos que queden d'estiu i no de sis (de maig al mes d'octubre), tal com estava previst inicialment per l'antic Consistori.

Cort, en aquest sentit, s'haurà de replantejar la instauració de l'ORA a partir del mes d'agost. Per això, tot d'una que conclogui el primer ple de Cort, s'encomanaran uns informes tècnics a Dornier per veure quines modificacions de pressupost i de personal s'han d'efectuar.

Bauzà insistí que la posada en marxa de l'aparcament de temporada s'ha endarrerit per la insistència, d'una banda, dels veïns a incrementar la superfície destinada a l'ORA uns metres més amb les obres que comporta, és a dir amb la instal·lació de dues màquines expenedores més just en el tram abans del terme municipal de Calvià. D'altra banda, l'arribada de les eleccions i tots els processos contenciosos electorals posteriors «també hi han influït, ja que la tardança de la constitució del Consistori i en conseqüència, d'un govern municipal en funcions, no ha permès donar ordres ni autoritzar obres ni determinades coses», declarà el regidor, qui assegurà que fins el dia 5 d'agost, fins que no es constitueixin les diferents comissions informatives, «no prendrem mesures polítiques».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris