cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

Sobredosi de canvi per als més incrèduls

Els serveis de protocol no coneixien encara el que significa treballar amb uns dirigents «proletaris»

No n'hi ha dos sense tres. O el que és el mateix: a la terçera va la vençuda. Si els diputats conservadors del Parlament balear, els consellers d'aquesta formació al CIM i, en general, els militants del Partit Popular no s'han adonat d'on es troben, millor que contractin en lloc d'assessors (ara n'hi ha molts amb el cartell de «lliure»), un psicòleg o un psiquiatra o, amb el seu defecte, que es comprin un mirall de cos complet.

Després del debat d'investidura al Parlament balear, la presa de possessió de Francesc Antich com a president del Govern (avançada a causa d'una arribada dels reis ben aprofitada per alguns per tal de no patir el menyspreu popular) i de la festa multitudinària a la Llonja, i ahir la constitució del nou Consell Insular de Mallorca, qui no se n'assabenti és perquè no vol. Es pot dir més alt però no més clar. Malgrat que agradi el conte d'Alícia al país de les Meravelles, s'haurà desperar anys per protagonitzar un revival.

Maria Antònia Munar es tornà a vestir de noces. Un blanc impecable (i no repetí el vestit, també blanc, del debat d'investidura) que contrastava amb la roba quasi «d'anar per casa» de les representants femenines del PP. Una autoexclusió formal que mostra que ja se senten més ciutadanes del carrer, sense tota la parafernàlia dels cotxes oficials i els xofers. A partir d'ara, hauran d'anar amb cura amb els agents de l'ORA, que per cert tampoc no són agents de l'autoritat.

La batlessa de Calvià, Margarita Nájera, que manifestava la felicitat també molt proletària dels curritos que han experimentat una pujada de sou, s'assegué als bancs que el protocol havia destinat als consellers del nou Govern de progrés. Quan arribà Eberhard Grosske, sense tallar-se li demanà si sabia on s'anava a seure. La seu del CIM també s'omplí de ciutadans, el que demostra que a l'Illa encara, a més de turistes (11 per cada habitant segons les dades del diputat eivissenc Joan Buades) també hi ha mallorquins. Uns seguidors majoritàriament nacionalistes que xiularen amb força quan Jaume Font (que ha demostrat un cel democràtic que traspassa les fronteres terrenals) intentà obrir un debat a la sessió constituent de l'estrenat Govern nacionalista del Consell.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris