cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Un home de 81 anys apunyala a Costitx una parella amb la qual estava barallat

Les discussions revifaren al darrer mes perquè l'octogenari va fer comentaris pel poble

Una enemistat que durava anys entre un ancià de vuitanta-un anys i un matrimoni de 66 i 64 anys es va resoldre a ganivetades a Costitx. L'home de vuitanta-un anys, que respon a la identitat de Jaime F.M., havia mantingut una bona relació amb la parella, però aquesta s'havia romput fa un parell d'anys. Un comentari mal intencionat fet fa un parell de mesos va accentuar les diferències entre les parts.

Sembla que Jaime F.M. es va dedicar a esbombar mentides sobre la parella pel poble. Poc després, Jaime F.M i la parella es varen trobar al bar, on li varen demanar explicacions sobre els comentaris que havia fet, perquè les paraules havien arribat a les orelles d'aquest matrimoni, que es va indignar. En el decurs d'aquesta conversa, en lloc d'arreglar-se les coses, la parella va donar per acabada la relació i va dir a l'octogenari que no tornàs a parlar amb ells.

Varen deixar de veure's i la situació va romandre tranquil·la un parell de setmanes. Però fa un parell de dies, concretament dimarts, varen coincidir en un bar del poble i l'home, que té 64 anys, va recordar a l'agressor que no li dirigia la paraula. Aquest repte va enfurir l'home, que va partir del bar on es trobava per anar al seu domicili. Però en comptes d'oblidar l'afront, allò que va fer va ser anar a cercar un ganivet vell de més de quaranta centímetres de fulla per acabar d'una vegada per totes amb el problema i venjar-se de la parella.

Quan va estar armat, es dirigí a la casa de la parella, on va entrar pel darrere per tal d'aprofitar el factor sorpresa. En ser allà ho va tenir molt clar. Va brandar l'arma i va pegar una bona ganivetada a la dona a la qual es va trobar. La va agafar per l'esquena, va estar lluitant una estona amb ella per intentar-la apunyalar, però sols la ferí en una mà. Els crits que proferia la dona alertaren el marit, que va anar en ajut seu. L'ancià va empènyer la dona i la va llevar del seu camí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris