nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

Queixes veïnals perquè la Sala consent que es facin obres a Can Picafort en època estival

El regidor d'Urbanisme promet que dia 1 s'aturaran totes

T. GARCIES. Can Picafort.
Els veïns del nucli costaner de Can Picafort s'han queixat fort per la realització d'obres particulars en ple estiu malgrat que les ordenances municipals així ho prohibeixen. Els veïns estan farts de les molèsties que els produeixen aquestes tasques i ja han presentat tres denúncies a l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament. Fent una volta pels carrers de Can Picafort es pot apreciar a simple vista com s'estan duent a terme nombroses obres, la majoria de les quals són voluminoses sobretot pel que fa a l'aixecament d'estructures de nous edificis.

El nou regidor d'Urbanisme, Fèlix Estelrich (CPU), ha assegurat que a partir d'aquest cap de setmana es farà complir de forma estricta la normativa municipal d'obres i que «dia 1 ja no hi haurà cap obra en marxa». L'edil va deixar ben clar que «a l'hora d'aturar les obres no hi haurà cap tipus d'amiguisme i que s'actuarà amb tothom igual». Estelrich emperò demana un poc de paciència als veïns ja que no ha tingut temps de xerrar amb tots els picapedrers que tenen obres encetades. Amb tot creu que hi ha algunes petites obres que podran continuar ja que no ocasionen molèsties.

De la seva banda, el batle, Antoni del Olmo, diu que les obres són un problema a totes les zones turístiques i defensa arribar a acords amb els mestres d'obres i veïns per establir un horari de treball que permeti evitar molèsties als veïns. Malgrat això, del Olmo considera que «s'han d'aturar totes les obres ja que si una persona està de vacances té tot el dret a descansar sense ser molestat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris