algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

La Sala s'adona que el Patronat del Castell invertia en Lletres del Tresor

El nou president, Climent Alzina, està indignat que hi hagi 15 milions aturats i l'edifici tengui mancances

El nou president del Patronat del Castell de Capdepera, Climent Alzina (PSOE), es mostra indignat davant l'actuació duita a terme per l'anterior responsable, Joan Llull (PP), que invertí uns 15 milions de pessetes en Lletres del Tresor en lloc d'invertir aquests doblers per arreglar les mancances que hi ha al recinte fortificat.

Alzina ha expressat que «vaig tenir un primer contacte amb el Patronat i em varen presentar l'estat de comptes. S'hi havien acumulat uns 20 milions de pessetes dels quals quinze es varen invertir en Lletres del Tresor. El secretari municipal em va informar que aquesta actuació és incorrecta, ja que els organismes públics no poden fer inversions bancàries sinó que els doblers que es recapten s'han d'invertir en millores per a l'edifici que es gestiona».

El primer que vol fer Climent Alzina és «revisar els estatuts del Patronat que des del 83 no s'han mirat». Fins ara el Patronat del Castell havia actuat de manera independent sense estar vinculada a l'Administració local, «però això també canviarà. A partir d'ara, els comptes passaran pel Departament d'Intervenció de l'Ajuntament, els doblers es continuaran destinant a pagar el personal laboral i el manteniment del recinte, però serà administrat pel consistori» assegurà Alzina.

El Patronat del Castell està format pels representants de les distintes entitats cíviques, socials i culturals del poble. Els ingressos provenen del cost de les entrades que fan pagar als visitants. Amb aquests doblers es paga el personal que hi fa feina i, en teoria, s'haurien de destinar al manteniment i les obres del recinte fortificat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris