nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Rafel Vidal, el nou regidor d'Urbanisme, vol canvis en la Gerència

«Treballaré perquè Cort agiliti els tràmits de concessió de llicències», afirma

El nou regidor d'Urbanisme i vuitè tinent de batle del recent constituït consistori palmesà, Rafel Vidal, avançà que una de les prioritats del departament en aquest primer any de legislatura serà «potenciar la gestió municipal quant a accelar molt els tràmits burocràtics de la corporació». Vidal, en una entrevista concedida a Diari de Balears, explicà que Cort duia un retard considerable d'atorgament de llicències.

«La gent es queixa per aquest retard i aquest serà l'objectiu: fer que els funcionaris que tenim a l'Ajuntament col·laborin per agilitar la tramitació dels expedients». Segons declarà, «el batle té un especial interès a resoldre aquest tema». Precisament per racionalitzar i agilitar la tasca de la Gerència d'Urbanisme, el regidor apuntà que «segurament es canviarà el reglament de la Gerència per tal de dividir el departament». D'aquesta manera, s'intentarà que hi hagi una part amb una persona dedicada a aquells assumptes burocràtics i administratius municipals i una altra dedicada exclusivament a la part tècnica.

El nou regidor no es mostrà partidari, d'altra banda, de revisar el PGOU perquè «en principi crec que s'ha de ser molt respectuós amb la seguretat jurídica del Pla general un cop que n'ha estat aprovada la revisió, i anar revisant contínuament el pla no és positiu perquè comporta inseguretat. Crec, doncs, que si s'han de fer modificacions han de ser puntuals i s'han d'anar corregint aquelles coses que siguin deficitàries de manera consensuada amb l'oposició i els ciutadans. Tot i que el pla ha de ser un element dinàmic, no estàtic, crec que no és bo que ara, justament en aquest moment, se'n torni a plantejar una revisió i es comencin a canviar coses». Amb aquestes paraules Vidal s'expressà davant el suggeriment d'alguns veïns de contemplar la possibilitat de revisar de nou el PGOU.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris