cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

El PP vol aprovar enguany uns pressuposts de 1.470 milions amb més de 130 d'inversions

Fa dos anys que la Sala funciona amb els comptes prorrogats

L'Ajuntament d'Inca disposarà d'uns pressuposts de 1.470 milions de pessetes per al que resta d'any després de dos anys d'haver hagut de funcionar amb els comptes prorrogats. L'equip de govern popular fa comptes portar a aprovació, el proper dia 2 d'agost, uns nous pressuposts en els quals s'inclouran inversions per un valor total de més de 130 milions de pessetes i que s'hauran de començar enguany. Així ho va assenyalar ahir el primer tinent de batle, Bartomeu Seguí, qui explicà que el programa d'inversions prioritzarà l'adequació a la normativa dels polèmics dipòsits d'aigua de Lloseta.

Les obres d'infraestructura centraran tota una sèrie d'actuacions de millora al carrers Pare Cerdà i Sant Miquel, on es faran noves voravies i que es dotaran de serveis. També es gastaran 3 milions per alinear el carrer de la Pau i cinc més per reformar la plaça del Blanquer, on es canviarà tot el paviment, que es troba molt malmès. L'asfaltatge de diferents carrers del centre gràcies al pla Mirall s'emportarà onze milions més.

El regidor Seguí va indicar que també s'ha posat un especial esment en la millora de les instal·lacions esportives, capítol al qual es dedicaran quasi 50 milions. Així, es preveu fer un conjunt d'obres al camp del Constància com ara la construcció de nous banys, la col·locació de seients a la tribuna principal i l'asfaltatge dels accessos i l'aparcament.

També es duran a terme uns nous vestidors amb una tribuna per al públic al camp del Sallista com també uns banys públics. En el Mateu Canyelles s'hi construiran uns nous vestidors i un camp de futbol. A aquestes quantitats se'ls ha d'afegir els 148 milions de subvenció que el Govern balear ja ha transferit al consistori per a la creació d'un centre de formació al quarter General Luque.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris