cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Els regidors percebran un increment d'un 20% en les seves retribucions

Catalina Sureda (PP), principal opositora, titllà d'indignant i absurda la decisió

Els regidors del nou pacte de govern de Manacor percebran un increment d'un 20% en les seves retribucions. El nou equip consistorial presidit per Miquel Riera (ALM) passarà a cobrar en concepte d'indemnitzacions i retribucions un 20% més que l'anterior equip que presidia Catalina Sureda (PP), en el decurs del passat mandat.

El ple de la Corporació va donar ahir matí el vistiplau a l'acabat d'encetar organigrama de govern, així com la designació dels diferents càrrecs que han de gaudir d'una dedicació exclusiva i parcial. També s'aprovà la fixació del règim d'indemnitzacions i retribucions.

El PP, que a hores d'ara assumeix el paper de principal partit de l'oposició, va criticar d'una manera molt dura l'increment dels salaris. Catalina Sureda, portaveu de l'equip conservador, va posar de manifest que «la proposta ens sembla del tot absurda, indignant i per damunt de tot vergonyosa. No podem acceptar que la primera decisió que aprovi la nova Corporació, sigui justament l'increment dels sous d'aquesta manera tan poc adient. Per aquest motiu demanam al batle que deixi aquest punt sobre la taula».

De la seva banda, Unió de Convergències (CB-CM), també estigueren en contra de l'augment dels salaris presentats pels integrants del pacte de progrés. Antoni Frau, portaveu de CB-CM, va qualificar-la de «molt poc oportuna» i va fer un incís recordant que tres partits, dels quatre que conformen el nou equip, s'«autoadenominen progressistes». Així mateix, aquesta formació política està disposada a cedir les seves retribucions a l'Ajuntament per tal que s'inverteixin en la reforma de la sala de sessions de la Corporació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris