nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

Arbona qualifica de «frau electoral» el pacte antinatura del PSOE-PP

L'exbatle diu que darrere aquesta aliança «s'hi amaguen interessos personals»

Antoni Arbona (Agrupació d'Independents), que des del 1987 havia estat batle de Puigpunyent i Galilea, ha titllat «de frau electoral» i de «pacte de perdedors» l'aliança PP i PSOE que l'ha enviat a l'oposició. Com se sap, la llista d'Independents de Puigpunyent va aconseguir en les eleccions del 13 de juny 4 regidors, el PSOE quatre més i el PP, un. Independents varen ser la llista més votada. Per Arbona, el pacte que han subscrit socialistes i populars i que situa la batlia en Josep Muncunill «és molt estranya especialment pel contingut ideològic tan diferent dels dos partits. Fins ara han estat adversaris polítics i després d'aquesta unió no se sap gaire bé quina estratègia tiraran endavant». Per Arbona, nón són valids els arguments del PSOE i del PP que justifiquen que en els pobles «són més importants les persones que les inicials d'un partit. Crec que quan una persona es presenta sota les sigles d'un partit allò que no pot fer és anar en contra d'aquella identitat. I això és el que ha fet tant el PSOE, més pròxim a la nostra ideologia de partit, com el PP». L'Indepedent creu que darrere aquest matrimoni polític s'hi amaguen interessos personals, i apunta el nom de José María Pérez, exindependent, secretari del PSOE i responsable de les negociacions socialistes que s'han tancat amb la citada aliança.

Arbona, conscient per damunt de tot que el pacte entre els dos partits d'àmbit estatal «és legal», critica el doble joc del PP i d'Aznar. «Resulta que el senyor Aznar ha criticat fins ara l'estratègia del PSOE fent pactes antinatura i ara resulta que el seu partit fa el mateix amb nosaltres. El PP i el PSOE han actuat amb nosaltres de la mateixa manera que ho varen fer amb el partit de Jesús Gil».

L'exbatle de Puigpunyent ha remès una carta al president del Govern espanyol perquè «m'expliqui el doble joc que utilitza amb els pactes. Quan se sent perjudicat critica les aliances, però en canvi no diu res quan és el PP qui fa una aliança antinatura».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris