cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

Cort afronta avui el primer dia de govern, marcat per un clima de «cooperació» i de «decisions»

Els tinents de batle i altres càrrecs s'escullen avui

El recent constituït consistori palmesà, amb 29 regidors en total dels quals s'estrenen catorze entre tots els partits, afrontarà avui el seu primer dia de feina, després de més d'un mes paralitzat "o millor dit", d'estar en funcions. El nou equip de Govern, encapçalat pel reelegit Joan Fageda com a batle de Palma, comença avui una nova etapa de reunions i nomenaments d'alts càrrecs, marcat per un «clima de diàleg i de cooperació», segons es comprometé la màxima autoritat municipal divendres passat.

Una de les principals fites del nou Ajuntament de Fageda serà la d'aconseguir que l'Administració local assumeixi més responsabilitats i més poder «tot assolint la plena competència de la ciutat en els que són els seus límits territorials i el reconeixement jurídic de la seva capitalitat». Per tal d'assolir els ojectius al llarg dels pròxims quatre anys d'aquesta legislatura, el popular batle de Palma comptarà amb un equip renovat que reforçarà amb més assessors, vuit tinents de batle (tres més dels que tenia fins ara), i tres portaveus.

Constituir les comissions informatives, nomenar els caps d'àrea, delegats i presidents d'empreses públiques i patronats com també els tinents de batle són les decisions que hauran d'enllestir-se i que es faran saber entre avui i demà, tot i que ja es perfilen alguns noms. Aquest és el cas de Carme Feliu, primera tinent de batle i responsable de l'àrea de Cultura. José Maria Rodríguez, com avançà Fageda, serà el segon tinent de batle i responsable de l'àrea de Manteniment.

Joan Bauzà serà quasi segur el tercer tinent de batle i regidor de Relacions Institucionals i Externes, edil de Turisme i president de la EFM. El quart tinent de batle serà Pedro Àlvarez, qui controlarà l'àrea d'Economia, serà regidor d'Hisenda i, possiblement, coordinador de les empreses i probable president de l'EMT.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris