cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

Els llacs de les Estacions hauran de ser buidats a mà per falta de mitjans

A causa de les presses, una part dels estanys han quedat sense drenatge

Les presses inauguradores que demostrà Cort abans de les eleccions, que obligaren a accelerar les obres al parc de les Estacions fins a arribar a un ritme frenètic, varen fer que els tècnics de la constructora s'equivocassin a l'hora d'ubicar la xarxa d'evacuació d'aigües brutes.

Alguns dels estanys artificials que han estat construïts a les instal·lacions no tenen cap conducció a través de la qual puguin ser buidats pel procediment habitual, per la qual cosa, quan sigui necessari, els encarregats de manteniment hauran de treure l'aigua a poalades.

Aquest nou problema s'afegeix al descuid que ha patit (i pateix) la vegetació, les obres projectades que es troben a mig fer, la brutor que s'hi acumulava de manera massiva fins fa ben poc i els problemes de seguretat en els accessos durant la nit. Si bé aquest greu inconvenient, que es troba en procés de gestació, no ha causat encara grans molèsties, pot arribar a ser un escull insalvable a mig termini pel que fa al manteniment de l'espai lúdic en condicions òptimes.

Tenint en compte que els estanys són emprats pels toxicòmans per netejar la seva roba bruta, que molta de gent de la que entra els vespres de manera clandestina en el parc deixa que els seus cans es refresquin dins l'aigua i que fins i tot alguns aprofiten per fer un capficó, les tasques de neteja que es puguin dur a terme i qualsevol dels productes químics emprats per conservar mínimament neta l'aigua seran del tot insuficients d'aquí a poc temps.

Aquestes llacunes artificials, que són el detall de nova implantació que més agrada als usuaris, poden esdevenir en poc temps un focus de males olors en el millor dels casos, si no es converteixen en un niu d'infeccions que puguin posar en perill la salut del veïnat. Això no obstant, el parc de les Estacions comença a semblar, a la fi, un lloc de reunió dels ciutadans de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris