cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

El càmping de la Victòria, trist després de la mort del jove barceloní de 15 anys

Javier C.C. va perdre la vida en negar-se a la platja del Coll Baix, a Alcúdia

96418

La zona on varen tenir lloc els tràgics esdeveniments era de difícil accés.

FERRAN CARBONELL.

El càmping de la Victòria, en el terme municipal d'Alcúdia, va rebre amb una gran commoció i tristesa la notícia de la mort del jove barceloní Javier C.C., que es va negar ahir a la platja del Coll Baix i que només comptava amb 15 anys.

El difunt es trobava nedant en companyia d'un altre al·lot que també participava en les colònies d'estiu i un dels seus monitors, i varen haver de travessar grans dificultats per poder sortir de l'aigua, ja que aquesta es trobava molt remoguda a causa del mal temps que dominava la mar en aquells moments.

Javier, que era natural de Santa Coloma de Gramanet, va ser el qui sortí més mal parat en aquesta història, ja que tot i que en un instant aconseguí agafar-se amb força a una roca, la forta embranzida d'una de les enormes onades que s'observaren ahir a la zona l'arrossegà mar endins i després va desaparèixer.

En aquell moment es va iniciar una intensa recerca del menor duita a terme per Salvament Marítim, els GEAS (Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques) de la Guàrdia Civil, patrulles de l'Institut Armat, Policia Local d'Alcúdia i un helicòpter del SAR, la qual es perllongà durant sis angoixants hores.

L'helicòpter traslladà els dos ferits a la base militar General Asensio, on sengles ambulàncies els recolliren i traslladaren a l'Hospital de Son Dureta. El cos inert del jove va ser retornat a la vorera pel mateix onatge que sis hores abans l'havia arrabassat dels braços de la vida, transfigurats per l'atzar en forma de roca, tot i que ell havia emprat totes les seves forces per subjectar-s'hi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris