algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Antoni del Olmo és reelegit com a batle gràcies al suport de Can Picafort Unit

El PSOE es compromet a realitzar una oposició fèrria al nou equip de govern

El popular Antoni del Olmo tornarà a ocupar la batlia de Santa Margalida després que ahir vespre fos investit en el càrrec gràcies al suport dels quatre edils del PP i als altres tres que té Can Picafort Unit. A l'acte d'investidura, que reuní nombrós públic, Del Olmo contà amb el suport de Joan Flaquer, Ventura Blach i Jaume Font.

El PSOE, també amb quatre edils, presentà com a candidat l'exbatle, Miquel Cifre però es quedà sol a l'hora d'obtenir suport. Per la seva banda, els dos regidors d'UM votaren el seu candidat Jaume Ribot. La sessió estigué marcada pels enfrontaments entre el secretari i els representants del PSOE pel sistema de votació. El batle Del Olmo al seu discurs agraí el suport dels veïns així com la confiança dipositada pel seu soci de govern, Can Picafort Unit.

Del Olmo féu incís en què pretén obrir a tothom la casa de la vila sense tenir en compte el seu color polític i prometé que no hi hauria cap tipus de discriminació per aquest motiu. Així mateix, demanà la col·laboració de PSOE i UM que restaran a l'oposició, per tal d'arribar a un consens en l'aprovació dels temes més importants que afectin el municipi.

Amb tot, Del Olmo tancà de manera punyent la seva dissertació posant de manifest que esperava que el ple de constitució servís d'homenatge a les 30 persones desconegudes que algú volgué coartar perquè no poguessin exercir el seu dret a vot. Així, va fer una clara al·lusió a la batalla legal i de recursos mantinguda entre PP i PSOE per aconseguir ser la força més votada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris