cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

La Sala ha sancionat els establiments de Portocolom que fan excés de renou

Les multes imposades als propietaris oscil·len entre les 50.000 i 150.000 pessetes

L'Ajuntament de Felanitx ha sancionat més de vint establiments, bars i restaurants que produeixen excés de renou durant les hores del vespre i matinada a la zona costanera de Portocolom. La majoria d'aquests espais duien a terme activitats musicals que sobrepassaven el volum de renou permès per l'ordenança municipal, circumstància que provocava un gran nombre de queixes per part dels residents de la zona i turistes que cerquen una major tranquil·litat.

Les sancions que ha imposat la Policia Local per ordre del batle, Miquel Riera (PSOE), van des de les 50.000 a les 150.000 pessetes. Segons ha explicat el batle Riera, l'ordenança municipal és molt clara en aquest aspecte i prohibeix completament organitzar festes amb música a les terrasses dels establiments i els hotels.

Riera apunta que «s'han rebut moltes queixes per part dels residents de Portocolom que no poden descansar durant el vespre per culpa d'aquestes festes. Per això, s'ha ordenat a la Policia Local que comencin a aplicar sancions a tots els locals que no compleixen l'ordenança municipal».

La normativa limita a 65 els decibels a partir de les 21.00 hores i des de les 24 hores ja està totalment prohibida qualsevol activitat musical. L'Ajuntament de Felanitx, segons ha reconegut el mateix batle Riera, es troba en una difícil situació amb aquest tema. D'una banda, rep les queixes dels residents i d'altra banda les protestes dels propietaris dels establiments que realitzen aquestes festes perquè els reporta ingressos molt importants.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris