algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

Alliberen sota fiança l'alemany que es barallà amb un guineà a Alcúdia

La Fiscalia demana que l'acusat pagui vint milions de responsabilitat civil

Mario Helmut H., l'alemany que es va veure implicat en la baralla que li va costar la vida a Dasuda Cámara al Port d'Alcúdia, va quedar ahir en llibertat sota fiança. L'alemany ha estat gairebé tres setmanes a la presó. El seu alliberament el va decidir la jutgessa Carmen Ordóñez, del jutjat d'instrucció número 2, que ha fixat la fiança en tres milions de pessetes. Els doblers han estat aportats per la companya sentimental de Mario Helmut H., que els ha avalat amb una casa que posseeix a Alcanada.

L'alliberament s'ha produït perquè s'ha fet cas de l'informe mèdic dels metges forenses, que determinaren que Dasuda Cámara no va morir pels cops que va rebre, sinó per la tensió del moment que li va fer patir un atac de cor. Aquest ha estat el principal argument fet valer per l'advocat de l'alemany, Antoni Albertí.

De totes maneres, els testimonis asseguren que varen veure l'alemany copejar la cara de la víctima amb el colze fins causar-li la mort. Però l'informe dels metges no coincideix amb aquestes apreciacions, ja que no han trobat restes de cops a la cara de la víctima. Sols té un petit hematoma a l'alçada de la tràquia que és insuficient per causar-li la mort.

Per la seva banda, l'associació guineana exercirà l'acusació particular contra el detingut alemany. En principi tenen la intenció d'acusar-lo d'assassinat amb traïdoria, però és molt poc probable que aquesta imputació arribi a prosperar. Aquesta associació s'ha oposat a l'alliberament de l'alemany, però la jutgessa d'Inca no ha atès la seva petició.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris