algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

Els drogoaddictes netegen la roba bruta en els estanys del parc de les Estacions

Entren durant la nit al recinte a través de la pèrgola o d'una porta que no tanca

El parc de les Estacions, que durant el dia és un espai lúdic on molts de ciutadans passegen i centenars d'infants juguen, es converteix durant el vespre en un refugi de joves vàndals i de toxicòmans. Estols de joves entren de manera clandestina quan el recinte ja està "teòricament" tancat al públic, i un cop allà es dediquen a menjar pizza i beure refrescs, i deixen escampada per terra la seva empremta, i concloen la festa amb el consum d'haixix i alcohol.

Molts de veïns han manifestat la seva estranyesa perquè molts de dematins apareguin els estanys artificials del parc plens d'escuma. Al principi es pensava que aquesta provenia dels productes químics que es llencen a l'aigua per conservar-la mínimament neta i lliure d'algues, però després s'ha pogut constatar que el seu origen és el sabó que fan servir els toxicòmans per netejar la seva roba bruta.

Segons els veïns de la zona, els drogodependents entren per una porta que dóna al carrer del marquès de la Fontsanta. Aquesta no es pot tancar, ja que topa amb la terra per la part de baix i queda encallada a mig camí. L'altra via d'accés a l'espai públic és qualsevol de les boques de l'alabada i admirada pèrgola. Aquesta du des del carrer a l'interior del recinte i no té cap porta que impedeixi el pas en les hores de tancament.

Fins no fa gaire, i fins que la presència policíaca a la zona durant el dia va incrementar-se, les Estacions eren un lloc de trobada d'heroïnòmans que aprofitaven la calma nocturna per injectar-se les seves dosis diàries de drogues i també per dormir.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris