nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

Pares i polítics reclamaran per al 2000 el finançament de l'institut del Moll

L'Ajuntament reivindicarà també la dotació de cicles formatius al nou centre

L'Ajuntament de Pollença i els pares del Moll faran front comú per reivindicar al Govern balear que inclogui una partida econòmica als pressuposts del 2000 per fer encetar la construcció de l'institut de Secundària del Moll. Els 305 milions en els quals s'ha valorat l'obra no figuren prevists als actuals pressuposts encara vigents de la Conselleria de Cultura. A més, també es reclamarà que es doti el centre de cicles formatius ja que al municipi hi ha prevista aquesta oferta educativa.

Així ho indicaren els responsables municipals i els pares presents a la reunió feta el passat dijous vespre durant la qual es va mostrar l'avantprojecte del nou centre redactat pels tècnics de la Conselleria de Cultura. Precisament va ser l'arquitecte que l'ha elaborat, Bartomeu Nicolau, l'encarregat d'explicar la proposta.

El centre s'aixecarà en un solar de propietat municipal de 6.142 metres quadrats situat a la cantonada entre els carrers Roger de Flor i Pere Melià. L'avantprojecte preveu la construcció d'un edifici de dues plantes en forma d'ela amb un gran pati interior. Aquest disseny respon al fet de trobar-se enmig d'una zona hotelera. D'aquesta manera es garanteix la seguretat dels escolars que a les hores lliures estaran al pati i no al carrer.

En total s'han previst 12 aules, de manera que hi hauria tres classes per curs. A més, es deixa un ample espai per a una posterior ampliació d'almanco quatre aules més. La superfície total construïda serà de 2.738 metres quadrats. L'avantprojecte estarà exposat al públic a partir d'ara a la biblioteca del Moll i els grups polítics el discutiran en comissió municipal. Segons les opinions recollides, s'exposarà al nou conseller de Cultura la necessitat o no de canviar la proposta i sobretot que l'institut es comenci tan aviat com suigui possible.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris