algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
20°

La Sala rep un centenar de queixes pel renou de les obres a la Colònia

L'Ajuntament ha afirmat que aplicarà elevades sancions econòmiques

Gairebé un centenar de queixes han arribat a l'Ajuntament de ses Salines. El motiu no és un altre que l'incompliment de l'ordenança sobre renous i obres de gran envergadura durant la temporada alta. Al nucli costaner, la construcció està prohibida del maig fins a l'octubre.

Davant tantes queixes, l'Ajuntament ja ha manifestat que a partir d'ara es començaran a prendre mesures per acabar amb la situació. El batle, Antoni Caldentey (UM), està disposat a imposar fortes sancions. «Ja no podem deixar passar més temps. Les obres de la Colònia de Sant Jordi s'han d'aturar, ja que hi ha massa renou. Les advertències que vàrem fer als constructors no han tingut cap resultat positiu i per aquesta raó hem decidit començar a sancionar».

Les queixes han arribat fins i tot a les agències de viatges, ja que alguns turistes, allotjats en hotels coloniers, han demanat un canvi de zona a causa dels forts renous. El tinent de batle i delegat d'Urbanisme de l'Ajuntament de ses Salines, Antoni Bonet (UM), ha explicat que «vàrem advertir un parell de vegades els constructors perquè deixassin l'activitat, ja que l'ordenança ho prohibeix. No ens queda més remei que començar a aplicar sancions contra les construccions perquè amb les advertències no és suficient».

Bonet comenta que «els tècnics estudien la quantia de les penes, que amb tota seguretat seran importants». En aquest moment, a la Colònia de Sant Jordi hi ha tres grans edificis en construcció, tots ells situats en zones on hi ha molt turisme. Segons Antoni Caldentey, a partir d'ara serà la Policia qui s'encarregarà de fer complir l'ordenança que prohibeix la construcció durant aquests mesos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris