algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

Un fals metge del Govern s'enriqueix estafant un grup de veïns de Son Carrió

Dues afectades denuncien el sanitari que cobrava 20.000 pessetes per un lot d'herbes curatives

Un grup de veïns de Son Carrió (Sant Llorenç), la majoria d'ells de la tercera edat, han estat víctimes de l'estafa comesa per un home que, fent-se passar per metge del Govern balear, els receptava un lot de sis paquets d'herbes de la salut que, segons ell, tenien la capacitat de guarir qualsevol tipus de malaltia. Per aquestes sis capses d'herbes el suposat metge cobrava als ancians la quantitat de 20.000 pessetes.

Dues veïnes de la localitat que varen resultar afectades han denunciat el fet a la Policia Local de Sant Llorenç que, des de llavors i mitjançant les referències que les dues afectades varen donar, intenta localitzar el fals metge. El denunciat és acusat d'estafa i d'ús de falsa identitat. Joan López, cap de la Policia Local del municipi, ha confirmat que la investigació es va obrir just quan es va tenir notícia dels fets.

Segons expliquen les persones afectades, tot succeí dimecres passat durant el matí. L'home que, com ja s'ha dit, es feia passar per metge del Govern balear, anava de casa en casa i feia una revisió mèdica als ancians que li obrien la porta. Un cop havia acabat amb la revisió, el metge aconseguia convèncer aquelles persones dient-los que a causa de la seva delicada salut era imprescindible que prenguessin unes herbes que ell venia en lot de tres sota l'epígraf: Herbes de la salut B-2 i Herbes de la salut F-6. A canvi dels medicaments, el metge va cobrar, segons les dues denunciants, 15.000 pessetes per cada un dels lots després d'aconseguir una rebaixa.

Les dues ancianes que, després d'haver pagat començaren a sospitar que allò havia estat una estafa, varen anar a explicar el fet a Ramiro Leal, metge de Sant Llorenç, que va ser qui va suggerir a les dones que posassin la denúncia del fets davant la Policia Local.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris