cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Un incendi destrueix per complet l'oficina de Correus i Telègrafs

L'Ajuntament ha cedit un local provisional per cobrir el servei

Un incendi accidental va destruir ahir completament l'oficina de Correus d'Algaida. Tot apunta que la causa ha estat una espira de la xarxa elèctrica de l'edifici. En aquests moments s'està investigant per aclarir de manera definitiva els motius que varen provocar el foc. Els fets varen succeir a les 13 hores del migdia de dimarts quan la darrera empleada que quedava havia sortit un moment a fora. Quan va tornar ja es trobà les flames que sortien per la finestra.

Els bombers només varen tardar deu minuts a arribar però la facilitat del paper per cremar-se va provocar que no es pogués salvar res del que hi havia dins l'oficina. Evelio Antich, delegat provincial de Correus i Telègrafs, va comentar que «encara no s'ha fet una valoració dels danys però és impossible saber quin és el valor dels documents particulars. Estam esperant que totes les entitats que hi prenen part i les altres oficines ens puguin fer un balanç del que hi havia dins del lloc sinistrat».

Un dels empleats no va saber la notícia dels fets fins al següent matí ja que no el varen poder avisar, «quan vaig arribar tot estava cremat, i ara sé que no s'ha pogut salvar res. Des del mobiliari i passant per la motocicleta que servia per al repartiment, tot ha quedat calcinat, però el principal dany ha estat la destrucció de tots els documents ja que molts d'ells no tenen preu».

Un dels fets més destacables va ser la col·laboració ciutadana, tots els veïns es varen mobilitzar en la tasca per l'extinció del foc. Així i tot en aquests moments encara hi ha molta confusió en el municipi, Evelio Antich afirma que «ara començaran a sortir demandes, els problemes vindran quan la gent que esperava informació urgent es trobarà que no ha arribat. Els casellers on hi havia la documentació de les empreses i els foravilers també s'ha donat completament per perduda».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris