algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Els veïns de Palma, contra obres i renous

Nombroses queixes d'associacions de veïns i comerciants són enviades cada dia a l'Ajuntament

Els problemes a la ciutat s'han convertit en una tendència habitual en els darrers temps. Les protestes dels ciutadans per la música excessivament alta a la Llonja no són cap novetat. Les tanques i els senyals provisionals de trànsit per obres, tampoc. I és que s'ha perdut un poc de l'encant que aquesta ciutat tenia fins fa poc. «Viure a Palma s'ha convertit en una tasca força difícil», deia fa uns dies la presidenta d'una de les associacions de veïns que protesten dia sí dia també per les activitats de Cort quant a l'eterna reforma dels carrers i places de Palma, o quant als renous excessius que pateixen zones com la Llonja o la Platja de Palma.

La Federació Palmesana d'Associacions i Entitats Ciutadanes (Fepae) manifestà ahir, mitjançant la seva presidenta Rosa Bueno, «que el pla Mirall de Cort s'ha realitzat a esquenes dels ciutadans». Per Bueno, «actualment passen dues coses, la primera és que hi ha una manca d'informació de les associacions de veïns sobre les actuacions que tindran lloc a les respectives barriades, i la segona és que les propostes que fan els ciutadans a Cort per tal de millorar una situació incòmoda, solen ser ignorades».

«El pla Mirall sol ser el centre de les protestes organitzades», destaca Bueno. Hi ha moltes zones de Palma en què els comerciants han estat els grans damnificats pel retard que du el pla d'embelliment de Palma en la realització de les seves obres. Les queixes d'associacions de comerciants són freqüents, però no es fa res per arreglar-ho. A la zona del carrer Concepció es va posar en marxa l'obra del pla Mirall fa més d'un any i encara no han finalitzat les obres.

Bienvenida Salom, propietària de Cache Cache considera «poc qualificada la gent que realitza les tasques perquè han alçat i tornat a posar la calçada un parell de cops. I encara no han acabat». Per la seva part Amelia Sánchez, propietària del comerç Bruses considera que «ens hem de prendre amb bon humor tot el que passa. No hi ha solucions perquè no interessa el que ens passi a nosaltres. Duim dos anys amb baixes vendes i amb poca afluència de gent als comerços de la zona. I tot és per les obres».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris