algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

El TSJB rebutja el permís d'armes per a un home que maltractava la seva dona

Reconogué davant la Guàrdia Civil que «la mataré, aniré a la presó i després sortiré»

El Tribunal Superior de Justícia de les Balears ha ratificat la decisió del tinent coronel en cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de les Balears que denegà el permís d'armes a un home, J.B.L., perquè havia maltractat la seva esposa.

J.B.L. sol·licità a la Guàrdia Civil el permís i presentà la fotocòpia del seu DNI, certificat de mancança d'antecedents penals, fotocòpia de llicència de caça i l'informe mèdic que avalava la seva aptitud. La demanda es basava en la seva afició a la caça, però li va ser denegada per la Guàrdia Civil perquè «consta una denúncia per maltractament», com també una proposta de retirada de la llicència d'armes que ja tenia des de feia cinc anys.

Un mes abans de la sol·licitud de la llicència a la Guàrdia Civil, la seva esposa va denunciar que J.B.L., «addicte a la beguda, molt freqüentment em dóna cops i em pega sense raó» i que el dia anterior a la denúncia «em pegà un altre cop i vaig haver ser assistida per un metge». A més a més, el marit li va dir que «et donaré un parell de ganivetades, estaré un parell d'anys a la presó i després en sortiré».

La Guàrdia Civil el cità a declarar i J.B.L. reconogué que tenien dues filles. Quant al fet denunciat, explicà que la seva dona «començà a dir-me que estava gat i intentà rapinyar-me, raó per la qual li vaig respondre amb un cop i li vaig dir que la propera vegada la mataria». Afegí, a més, en relació a la beguda, «que m'agraden les copes i les cerveses, però no em consider un gat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris