cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Els nins de tercer i quart de Primària no tenen col·legi per al curs vinent

La Sala negociarà habilitar aules prefabricades o bé el lloguer d'un local

Els pares d'alumnes d'Ensenyança Primària de s'Illot tornen a estar preocupats pel futur escolar dels seus fills. Les darreres informacions conegudes sobre els entrebancs per executar el projecte d'un nou centre docent a la zona han fet que aquest col·lectiu torni estar en alerta. Ara, a més que no tenen escola nova per al curs vinent, els seus fills de quatre i cinc anys d'edat, no tenen on anar.

L'escola de sa Coma a la qual abans tenien cabuda aquests alumnes ja està per sobre de la seva capacitat amb els nins d'aquesta zona costanera. Així mateix altres centres docents de les poblacions de les rodalies, com Portocristo, també es troben saturades. D'aquesta manera sols queden dues possibilitats. La primera d'elles és l'habilitació per part de la Conselleria d'Educació de diverses aules prefabricades a un solar de devora l'actual escola Talaiot que un veí els deixa; i la segona, el lloguer de diversos locals comercials que puguin respondre de forma adient a les necessitats.

Bernat Amer (AIPC), delegat de l'Ajuntament per a s'Illot, corroborà aquest nou problema per als estudiants de la zona. Joan Puigserver, president de l'Associació de veïns de la localitat costanera, qualifica de «greu» la difícil situació que es viu amb l'escola de s'Illot. «Fa anys que parlam de la necessitat d'una nova escola, de fet els pares ja s'han manifestat en diverses ocasions, com tothom».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris