algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Protesta a la plaça de toros contra els atemptats acústics

El programa que prepara la televisió alemanya al Coliseu n'és el desencadenant

80208

El veïnat ja està fart.

P.B.

Una cinquantena de veïns de la plaça de Toros es congregaren ahir vespre en una manifestació en contra dels constants actes que tenen lloc a la plaça. Els actes (concerts, torneigs de tennis o enregistraments, entre d'altres) alteren la vida diària dels veïns de la zona, que ja no poden aguantar més. Alfonso Simó, president de la Comunitat de Veïns, informà ahir que «l'enregistrament del programa Wetten Das de la televisió alemanya ha estat el fet que ha acabat amb la nostra paciència». El programa del canal ZDF, segon en importància a Alemanya és l'esdeveniment estival més important al país germànic.«Els operaris duen quatre dies amb els preparatius. N'estam farts de llums i renous durant tot el vespre. Duim quatre vespres sense dormir», digué Simó.

La manifestació va transcórrer sense cap incident greu. Uns cinquanta veïns es reuniren en silenci i caminaren al voltant del Coliseu Balear amb pancartes en senyal de protesta pels actes que tenen lloc contínuament a la plaça. El lema de la manifestació era molt eloqüent: «Basta de renous. Basta de muntatges. Basta de concerts. Ja no aguantam més». «Feim la manifestació com a darrera opció per defensar el nostre dret al descans. Ja hem formulat protestes formals mitjançant cartes a Cort, a Maria Antònia Munar o als empresaris organitzadors dels esdeveniments, però ningú no ha volgut saber-ne res. Fins i tot ens vàrem posar en contacte amb el bisbe perquè actuàs com a intermediari», confessà Simó.

Els veïns reunits informaren que no tenen res en contra dels alemanys, «el que passa és que els constants concerts i esdeveniments que s'han vingut realitzant durant els darrers quatre anys han exhaurit la nostra paciència», digueren a la manifestació. També el sector empresarial ha formulat queixes sobre l'organització del programa Wetten Das, considerant-lo «de competència il·legal», segons els empresaris d'oci.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris