cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

La Sala ingressa uns 50 milions per la venda de part de Ca les Ànimes

L'adjudicatària, Cala 24, mantindrà la façana de l'antiga fàbrica

L'Ajuntament de Sóller acaba d'ingressar més de 50 milions de pessetes gràcies a la venda de part de l'antiga fàbrica tèxtil de Ca les Ànimes, que el mateix Ajuntament havia adquirit anys enrere per 20 milions. L'empresa Cala 24, SL, ha estat la que ha comprat els solars, que ocupen una superfície de 1.500 metres quadrats, on s'hi preveu construir tres habitatges, segons ha informat el batle, Joan Arbona.

Per Arbona, amb aquesta venda, l'Ajuntament ha fet una bona operació, entre d'altres raons perquè, segons ha dit, l'empresa que ha adquirit els solars de la fàbrica ha realitzat bones actuacions a Ciutat i, a més, sembla que és especialista en rehabilitacions d'edificis. De fet, una de les condicions que s'ha imposat a l'empresa, és que mantengui la façana actual de l'immoble, que en conseqüència no serà enderrocada, sols reforçada, i s'hi instal·larien finestres noves, ja que les actuals estan fetes malbé i s'han de canviar. L'obra serà exclusivament a l'interior. Així, es podrà donar sortida a uns edificis que no eren emprats, alhora que permetrà a l'Ajuntament disposar d'uns ingressos ben necessaris.

De fet, el batle ha manifestat que els doblers ingressats es destinaran molt probablement a l'adquisició de patrimoni, necessari per dur a terme actuacions que seran beneficioses pel poble.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris