algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

El nou equip de govern no té ni un duro per gastar d'aquí a final d'any

El PP els ha deixat la caixa buida del tot i alguns departaments tenen deutes

Després d'unes setmanes per posar-se al dia de la situació de la Sala, el nou pacte de govern va comparèixer ahir en públic posant en relleu que l'antic consistori no els ha deixat ni un duro per invertir d'aquí a final d'any. A més d'això, alguns departaments es troben endeutats. Segons informaren el batle, Miquel Riera (ALM), i la portaveu municipal, Maria Antònia Vadell (PSM), els principals forats s'han detectat en les àrees de Cultura i Agricultura, Fires i Mercat. Amb el pressupost ja exhaurit, no hi ha partida per al II Festival de la Cançó de s'Illot, la Fira de setembre o les festes de Nadal, entre d'altres celebracions previsibles.

Per arreglar tot això, ja s'està treballant en una modificació del pressupost que els deixi continuar fent feina fins a final d'any, encara que, com anunciaren ahir, no podran començar cap dels projectes que tenien programats fins a l'any que ve. A aquesta difícil situació amb què s'enfronta el grup municipal de govern, també s'hi afegeix que algunes de les obres previstes han de fer front a greus entrebancs per poder ser aprovades definitivament (exemple de l'escola de s'Illot).

Envers aquesta iniciativa docent, el problema rau en el fet que el solar en què hi està prevista la construcció està afectat per la moratòria del Consell i, a més, la Conselleria d'Educació del Govern exigeix 800 metres quadrats més de terreny.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris