algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Una multinacional anglesa construirà cent apartaments de luxe a la Colònia

La promotora ja gaudeix de tots els permisos i l'obra començarà el mes d'octubre

La multinacional anglesa Taylor Woodrow construirà un centenar d'apartaments de gran luxe a la Colònia de Sant Jordi. La promotora ja disposa del vistiplau de la Sala per començar a executar les obres, encara que aquestes no s'iniciaran per ara, doncs s'ha volgut introduir una modificació al projecte. Així i tot sembla que al proper mes d'octubre o al principis de l'hivern vinent com a molt, els treballs començaran a tot ritme.

Aquest projecte suposa una inversió superior al milenar de milions de pessetes i és una de les darreres iniciatives urbanístiques que tindran cabuda a aquesta localitat costanera de la comarca del Migjorn.

El batle, Antoni Caldentey (UM), explicà que «aquest projecte suposarà una inversió molt important amb la qual esperam incrementar la qualitat d'aquesta zona costanera». A més d'això, el delegat d'Urbanisme, Antoni Bonet, també destacà que el projecte «suposarà uns ingressos de devers cent milions de pessetes per al municipi en concepte de llicències i permisos d'obra que no són de menysprear».

Els terrenys, que s'ubiquen quasibé en el centre de la Colònia, disposen d'una superfície hàbil d'aproximadament 5.000 metres quadrats. La finca està concebuda en tres altàries, d'acord amb les normes subsidiàries del municipi. A més, es construiran uns estacionaments subterranis per als propietaris dels pisos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris