cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
15°

El president local del PP dimiteix per l'acord de govern amb el PSM

Tomeu Servera considera que hi ha diferències insalvables amb els nacionalistes

El president de la Junta Local del Partit Popular d'Alaró, Tomeu Servera, ha presentat la seva dimissió com a conseqüència de l'acord de governabilitat assolit entre els conservadors i el grup del PSM amb l'objectiu de donar una estabilitat política al municipi. Així ho va confirmar ahir Servera a Diari de Balears argumenant que la decisió responia precisament que considera que el pacte entre nacionalistes i conservadors «va contra tota lògica política».

«Des del primer dia que vaig ser nomenat president local tenia ben clar que el dia en el qual les meves idees suposassin un problema me n'aniria», assegura Servera tot indicant que «no puc defensar una cosa en la qual no hi crec. He decidit plegar per ètica i també per no posar traves en el camí traçat pels meus companys de partit». En referència a aquesta afirmació, assegura que no ha volgut fer fins ara cap declaració pública per «no dinamitar un possible pacte».

Servera assevera que no vol crear cap casta de polèmica sinó només deixar clara la seva posició. També assenyala que l'entesa entre nacionalistes i populars «no ha fet feliç ningú, ni els votants del PSOE, ni els nostres ni fins i tot els del PSM», i assegura que «en certa manera s'ha enganat l'electorat fent batle Josep Gomila. Ara bé, després de les eleccions dins del partit, una part important dels representants varen creure que aquesta era la decisió més adient i jo la respect malgrat que no la comparteixi».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris