algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Antich obre la possibilitat de futurs canvis a la Presidència del Parlament

Indicà que tots els integrants de la Mesa depenen dels resultats del pacte

«La Mesa del Parlament elegida ahir és fruit de la voluntat de tots els partits progressistes que hi hagi un pacte per tal que en aquesta comunitat governi un Executiu progressista», afirmà ahir Francesc Antich. El candidat socialista a la Comunitat Autònoma assumí que encara queden temes pendents per resoldre, però destacà la importància d'aquesta voluntat de totes les forces que ahir votaren a favor de la nova Mesa de la Cambra.

«A partir d'avui mateix continuarem fent feina per tancar el Govern», digué Antich, qui afegí que espera que els resultats de la votació de la Mesa (28 vots del PP i 31 de la resta de diputats) siguin la tònica normal de la nova majoria del Parlament. «Amb aquesta il·lusió i aquestes ganes hem negociat un Govern progressista a Balears i també al Consell Insular de Mallorca», indicà.

Antich explicà que l'elecció del candidat a president del Parlament es va decidir a una reunió de l'Executiva del partit que se celebrà durant el matí, en què no hi va haver unanimitat. «Sobre aquest tema hi havia dues posicions i ha guanyat Antoni Diéguez». El candidat socialista reconeixia d'aquesta manera que són possibles canvis en el futur en la composició de la Mesa del Parlament. «Tots els seus membres saben que hi ha un pacte per tancar i que per tant qualsevol d'ells poden estar afectats per les conclusions d'aquest accord i per possibles remodelacions, inclosa la del propi president de la Cambra».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris