algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
18°

El PP-Balears celebrarà el dos d'octubre el seu primer congrés en l'oposició

Jaume Matas reitera la seva voluntat de presidir el partit en aquesta nova etapa

La Junta Regional del PP-Balears aprovà ahir convocar el congrés autonòmic per al dos d'octubre. Aquest serà el primer en setze anys que els conservadors illencs duran a terme des de l'oposició. Jaume Matas reiterà ahir la seva voluntat de presidir el partit en aquesta nova etapa. Joan Verger, l'actual president del PP, no revelà ahir si es presentaria o no a la reelecció. Però fonts del partit asseguraren ahir que hi havia moltes possibilitats que la candidatura de Matas no fos l'única.

El comitè organitzador del Congrés serà presidit per Pere Rotger; la ponència política serà a càrrec de José María González Ortea, mentre que Mabel Cabrer s'encarregarà de la de reglaments. Minuts abans de començar la Junta, Jaume Matas admeté que el seu partit passaria a l'oposició i convidà la resta de formacions polítiques a repartir-se els càrrecs com més aviat millor, perquè no era bo per les Illes que es perllongàs la situació d'un Govern en funcions.

De tota manera, Matas va criticar el pacte de progrés perquè semblava haver-se fet amb l'únic criteri d'anar contra el PP. Va afegir que els 160.000 votants del PP se sentirien ferits per aquesta aliança, que a més no donava garanties d'estabilitat. En acabar la Junta, Joan Verger, digué que el comportament d'UM era «mal d'entendre». També manifestà que el PP no havia de tancar les portes a cap aliança amb qualsevol partit polític i no contemplar únicament la possibilitat de pactes amb UM.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris