cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
24°

Des del 14 de juny cap picapedrer ha tornat a passar per Ses Escoles

Segons l'APA, obeeix al fet que encara no està aprovat el projecte de reforma de les quatre aules desallotjades

Des del dilluns següent de la jornada electoral del 13 de juny, cap picapedrer contractat pel Govern ha tornat a entrar a Ses Escoles de Llucmajor. Aquest fet fa que pensar a l'Associació de pares i mares d'alumnes (APA) del centre. Ahir aquesta mostrà la seva preocupació envers les possibilitats que els edificis, i principalment les quatre aules que hagueren de ser desallotjades al final de l'any passat, estiguin enllestides el mes de setembre per rebre el nou curs escolar.

Des de l'APA i el grup municipal del PSM es posà de relleu que tres setmanes abans de les eleccions hi havia un grup de picapedrers que feien feina de valent a aquestes quatre aules. Aspecte que els feia pensar que, a la fi, després de més de tres anys de sol·licituds i negociacions, el Govern balear emprenia amb seriositat la reforma del centre docent més emblemàtic de Llucmajor. No obstant això, sense dir res de res, el mateix dilluns després de les eleccions no es tornà a veure cap picapedrer ni cap tècnic.

Així, aquest diari ha pogut esbrinar que no existeix cap coincidència amb el fet que el PP pogués perdre el Govern balear, com pensava més d'un pare. Sinó que sembla ser que el projecte de rehabilitació d'aquestes quatre aules ni tan sols està acabat de redactar, ni aprovat, tal com confirmà ahir la presidenta de l'APA, Jerònima Calafat.

Aquest fet impossibilità que els picapedrers que feren feina a aquestes classes no poguessin posar ni una palada de ciment, ni un sol totxo, i es limitaren a deixar les aules a punt per iniciar les obres quan s'escaigui l'hora.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris