algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
21°

La Sala vol construir un auditori per a més de 300 places al poble

El nou equip de govern de l'Ajuntament de ses Salines, presidit per Antoni Caldentey (UM), està projectant la construcció d'un auditori municipal amb capacitat per a 300 persones. Aquest és un dels primers objectius que s'ha fixat el Consistori, que ja ha encarregat al gabinet de l'arquitecte municipal la redacció de l'ambiciós projecte. Aquesta construcció municipal és previst que s'aixequi en uns terrenys de propietat pública que s'ubiquen als voltants del col·legi de ses Salines.

Segons explicà el batle Caldentey a aquest diari, la intenció de la Sala és la d'incloure aquesta obra d'infrasetructura al Pla d'obres i serveis (POS) del Consell de Mallorca (CIM). Actualment en el poble no existeix cap teatre ni sala de conferències amb capacitat per atendre nombrós públic, fet que obliga a l'hora de representar peces teatrals, celebrar jornades, etcètera, que s'hagin de realitzar a l'aire lliure o en sales que, replenes de gom a gom, poden acollir prop d'un centenar de persones.

Aquest és una mica l'argument del batle a l'hora de fer veure aquesta necessitat del poble que a més ha estat reclamada de fa temps, tal com confirmà Caldentey. D'altra banda, en el mateix edifici també s'ha previst que s'habilitin diverses dependències que serveixin com a magatzem municipal, doncs l'Ajuntament ha hagut de llogar un parell de locals per cobrir aquesta funció.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris