cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

Tots els locals de música hauran de complir la normativa de renous

El batle requereix una vintena d'establiments perquè s'adaptin a la legalitat

Tots els locals musicals del municipi hauran de complir de manera ben estricta amb l'actual normativa municipal en matèria de renous. Així ho va explicar el batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer, que en una de les seves primeres actuacions s'ha proposat fer minvar l'emissió de renous que produeixen aquests tipus d'establiments. Perseguint aquest objectiu, l'Ajuntament ha enviat una audiència a una vintena de locals als quals requereix perquè facin les pertinents millores per adaptar les seves instal·lacions a les ordenances municipals i els atorga un termini no superior a cinc dies per dur a terme aquesta operació.

Tots aquests establiments, segons un informe elaborat per la Policia Local, no complien fins ara amb la legalitat vigent en matèria de renous tal com varen comprovar en una roda de vigilància realitzada el passat cap de setmana. Una vegada passi aquest termini imposat, es procedirà a precintar els equips musicals en tots aquells locals on no s'hagin fet les pertinents millores.

El renou que produeixen els locals d'oci de caire nocturn tant a la zona d'Alcúdia com al Port amb l'arribada de l'estiu és una de les qüestions que aixeca més polèmica i més queixes entre els residents habituals d'aquestes zones. El problema és més greu sobretot en aquells casos en els quals els locals no disposen de les pertinents mesures d'insonorització o en altres en els quals munten terrasses i fan sonar música a l'aire lliure més forta del permès per la llei.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris