cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
19°

El TSJB ratifica la suspensió de tres anys al zelador municipal d'obres

El sindicat UGT ho considera injust i anuncia que recorrerà aquesta decisió

La sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJB) ha ratificat la suspensió durant tres anys de feina i sou per al zelador d'obres de l'Ajuntament de Felanitx que havia acordat el Consistori ara fa uns mesos. L'Ajuntament li havia obert un expedient disciplinari ja que considerà que «el funcionari no complia amb les seves obligacions».

La resolució de l'expedient dictà la suspensió abans esmentada de tres anys de suspensió de sou per al zelador d'obres municipals, Andreu Benimelis. Davant aquesta resolució, el funcionari, que tenia el suport del sindicat UGT, interposà un recurs davant la sala contenciosa administrativa del TSJB que ara ha ratificat la suspensió imposada per l'Ajuntament.

El batle de Felanitx, Miquel Riera (PSOE), explicà que «ens vàrem veure en l'obligació d'obrir un expedient perquè el zelador no complia amb les seves obligacions. Es nomenà nombrà un jutge instructor i la Policia Local realitzà un seguiment dels seus moviments i es comprovà que moltes de vegades realitzava feines personals». Va ser el mateix batle Riera qui li va recordar que tenia el dret d'interposar un contenciós administratiu contra la decisió municipal de suspendre'l de feina i sou durant un període de tres anys.

El funcionari també va demanar a la presentació del recurs que durant el temps que es resolgués judicialment la seva situació, fos readmès al seu lloc de feina habitual, fet que fou rebutjat pel tribunal. Per la seva banda, el delegat a la comarca de Manacor del sindicat UGT, Guillem Vadell explicà a Diari de Balears que «consideram que aquesta resolució és injusta i ja estam estudiant la presentació d'un recurs davant l'Audiència Provincial».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris