algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

La Guàrdia Civil arresta sis persones per venda d'estupefaents a Calvià

Sis persones, les identitats de les quals no han estat facilitades, varen ser arrestades per funcionaris de la Guàrdia Civil de Palmanova en una operació de control del petit narcotràfic duita a terme amb motiu de l'Operació Estiu, que està dirigida a controlar l'increment de la delinqüència a les zones turístiques a causa de la massiva arribada de visitants al nostre territori.

Als detinguts els intervingueren 26 píndoles d'èxtasi i 2 grams d'haixix, quantitats que, si bé petites, s'emmarquen en els objectius de captura de la Benemèrita. Fonts de la 313 Comandància de Palma informaren que a més varen ser formulades 22 denúncies per delictes contra la Llei 1/92, que tipifica sancions administratives contra la possessió de substàncies estupefaents destinades al consum.

Aquest augment de la població accidental també acostuma a dur implícitament una gran pujada en els nivells de delinqüència, anomenada normalment com «de temporada». Totes les forces de seguretat han mobilitzat un major nombre d'efectius a les zones especialment problemàtiques, com són la Platja de Palma i els nuclis turístics de Calvià.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris