algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Rabasco va fer el pacte amb el PP a LLucmajor sense reunir-se amb el comitè d'ASI

El batle pedani de l'Arenal diu que va consultar els membres, però per telèfon

El comitè local de l'Agrupació Social Independent (ASI) de Llucmajor sembla estar immers en disputes internes i malestar pel fet que el seu president, Joaquín Rabasco, va pactar amb el Partit Popular sense reunir-lo.

Aquesta situació va ser denunciada per Alfonso Céspedes, número dos de la candidatura d'aquesta agrupació, que renuncià a la seva acta de regidor electe per «discrepàncies i falta de confiança» en Rabasco.

L'existència del malestar no va ser negat rotundament pel candidat i president d'ASI. No obstant això, rebutjà que no hagués consultat els membres del comitè i que aquests li donassin el vistiplau per formalitzar l'acord amb els populars.

Segons corroborà ell mateix, la consulta es va fer a través del telèfon «a aquells que realment formen part del comitè local» menys a Céspedes, que era el secretari general.

«A ell no li vaig dir res perquè havia dimitit aprofitant la meva absència d'un parell de dies i armant un guirigall en el partit», digué enfadat.

Si bé Céspedes confirmà que havia reunit l'òrgan per formalitzar la seva renúncia quan Rabasco era de vacances, també matisà els seus arguments sobre la composició legal del comitè. Així, digué que «des que s'encetà aquest any hi ha hagut persones que han participat en totes les reunions i que són com un de nosaltres, encara que no tenguin assignat un càrrec concret. Ells han estat qui han fet tota la feina pesada de la campanya, i quan ha arribat l'hora de la veritat ni tan sols se'ls ha consultat perquè hi diguessin el seu parer. Hauria bastat un simple gest de cortesia», digué Céspedes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris