algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Arresten un home que abusà d'una nina de 6 anys en un hostal de Palma

El corruptor oferia a la menor regals inexistents a canvi de rebre favors sexuals

Un individu anomenat José G.D., de 53 anys, ha estat arrestat per funcionaris del Grup de Menors (GRUME) del Cos Nacional de Policia acusat de presumptes abusos sexuals contra una nina de sis anys en un hostal de Palma i d'haver temptat les germanes d'aquesta perquè també mantinguessin contactes íntims amb ell. Els fets varen ser denunciats pels progenitors de les tres menors, les edats de les quals oscil·len entre els sis de la víctima i els dotze que té la major.

Les dues filles de més edat del matrimoni, que viu pobrament en una habitació d'una pensió de la ciutat, havien observat pel forat del pany com el detingut obligava la víctima a acompanyar-lo a la seva habitació, ubicada en el mateix hostal on residien els denunciants.

Segons testimoniaren aquestes nines, l'individu s'havia despullat en nombroses ocasions i també li havia tret la roba a la nina de 6 anys. Després s'havia estirat sobre el llit i li havia efectuat tocaments lascius per tot el cos, «li grapejava els genitals i les natges, i una vegada fins i tot provà de ficar-li el penis», oblidant d'aquesta manera les lesions que podria haver causat a la víctima a causa de l'escàs desenvolupament del seu cos.

«Sempre aprofitava quan els pares estaven treballant. La cridava a la seva cambra i li oferia regals. Li deia que li donaria mil pessetes i un rellotge si mantenia relacions amb ell». «A nosaltres també ens volia donar coses si li fèiem una fel·lació, però en tot moment ens hi vàrem negar», afegiren.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris