algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

El majorista Neckerman durà aquest any 1'25 milions de turistes a Mallorca

D'aquests, 250.000 els han desviat de Turquia i els Balcans pels problemes polítics

El majorista alemany Condor-Neckermann tancarà l'exercici amb la venda de paquets vacacionals a 1'25 milions de turistes perquè visitin Mallorca, segons el seu president, Wolfang Besser, juntament amb el seu soci a l'Estat espanyol Miquel Fluxà, president d'Iberostar. D'aquesta quantitat, uns 250.000 vingueren a Mallorca un cop cancel·lades les seves reserves per Turquia i Iugoslàvia a causa dels conflictes polítics i bèl·lics que pateixen ambdós Estats.

Per aquesta raó, Besser aclarí que el boom turístic que gaudeixen les Balears, les Canàries i Tunísia «és artificial», ja que s'han benificiat del repartiment del milió i mig dels seus clients alemanys que anul·laren els seus paquets vacacionals en aquests «destins que pateixen situacions tan inestables».

D'altra banda, el touroperador alemany anuncià que necessitarien «entre 25.000 i 30.000 llits més a l'Estat». Manifestà que «estam negociant amb 3 cadenes hoteleres» per refermar la seva posició en el mercat espanyol» i constatà «les dures lluites» per contractar més places hoteleres per a la pròxima temporada.

En canvi, Besser es mostrà contrari a realitzar noves construccions hoteleres i apostà per la «reforma» de tots aquells hotels que ho necessitin «per conservar la imatge actual de Mallorca».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris