nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
16°

Tot apunta que els jutges acceptaran la majoria absoluta de Cort per al PP

El fiscal accepta la decisió de la Junta Electoral i el TSJB ja té presa la decisió

La setmana vinent es farà pública la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJB) sobre el contenciós electoral que totes les formacions polítiques de l'Ajuntament de Palma interposaren el passat dilluns 28 de juny contra l'escrutini de la Junta Electoral de zona del passat 13-J "que atorgava la majoria absoluta a l'equip popular de Joan Fageda". Tots els indicis apunten que els jutges acceptaran la majoria absoluta del PP, i per tant Joan Fageda podrà governar Palma amb tranquil·litat quatre anys més. L'informe del fiscal dóna la raó a la Junta electoral, que atorgà la majoria absoluta al PP.

I és que segons fonts de la Sala, ahir mateix els jutges del TSJB que duen el cas es reuniren per votar i fallar sobre les al·legacions presentades pels partits municipals. No obstant això, no serà fins dilluns o dimarts de la pròxima setmana que es conegui la resolució ja que ara ha d'escriure-ho i notificar-ho als advocats i a les parts personades en qüestió. També podria ser que amb la tramitació del contenciós s'esgotàs el termini per fer públic l'acord per la qual cosa els interessats no s'assebentarien de la decisió del Tribunal fins al proper divendres dia 16 de juliol.

Segons explicaren fonts municipals, per a la votació d'ahir els tribunals no varen tenir en compte les al·legacions d'EU ni d'UM ja que no es personaren ni en forma ni dins del termini de temps establert.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris