cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Fumiguen la plaça del Mercat perquè estava infestada de paparres

Els nins i nines que hi anaven a jugar estaven plens de picades

La Brigada municipal, ahir, va haver d'actuar d'urgència a la plaça del Mercat de Maria de la Salut perquè estava infestada de paparres. La Brigada primer procedí tallant la gespa i després passà a fumigar el lloc infestat per la plaga de paparres. Sembla ser, com més tard comentà el flamant batle de Maria de la Salut, Jaume Mestre, que «tots els nins i nines que anaven a jugar a la plaça del Mercat, on hi ha instal·lat un seguit de jocs infantils, tornaven a ca seva plens de picades de paparres».

Els pares i mares quan s'adonaren de les picades que presentaven els seus fills es dirigiren a l'Ajuntament de Maria per posar a l'equip de govern en antecedents i també perquè esbrinassin d'on podien venir tantes paparres.

Així, des de l'Ajuntament, en part per la informació que els feren arribar els pares dels nins afectats per les picades i també pels comentaris dels veïnats de la plaça del Mercat detectaren el focus d'on procedien les paparres. Sembla ser que un bon grapat de veïns de Maria porten el seus cans fins a la plaça del Mercat per fer allà les seves feines. També, a la plaça del Mercat sempre si veuen cans que van a lloure, que no tenen amo.

Ahir, va ser el flamant batle de l'Ajuntament de Maria, Jaume Mestre, que ara per ara governa amb minoria amb només dos representants municipals, qui un cop assabentat dels esdeveniments procedí ordenant a la Brigada municipal que tallàs i fumigàs la gespa d'aquesta plaça, on sempre hi van a jugar molts d'infants del poble.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris