algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

L'Oficina d'Informació Educativa ha tancat les seves portes «per reformes»

La Conselleria nega que hi hagi obres previstes

La polèmica Oficina d'Informació Educativa de Palma ha tancat les seves portes adduint «reformes» que no es poden produir des que l'entitat que fou contractada per gestionar aquest centre ja no n'és responsable des de l'1 de juliol passat. El dia abans expirà el contracte del Govern amb la Unió Temporal d'Empreses (UTE) Maser/GSB, la qual havia obtingut aquesta contractació mitjançant un concurs públic repetidament qualificat com a «fosc» per diversos grups parlamentaris "especialment el socialista", pel fet que aquesta oferta s'havia creat suposadament perquè fos aprofitada per l'UTE aleshores inexistent, i on han estat treballant familiars directes de coneguts càrrecs del Partit Popular, bé que sempre amb la més absoluta legalitat, segons han reiterat fonts de la Conselleria d'Educació.

Les mateixes fonts han recordat que la renovació de contracte amb aquesta UTE s'havia de produir mitjançant un nou concurs públic "el qual, presumiblement, hauria guanyat la mateixa Unió, atesa la manca d'empreses hàbils per fer-se càrrec d'aquesta tasca", però aquest concurs no s'arribà a publicar durant la quarta Legislatura per les protestes parlamentàries de l'oposició. En efecte, dels repetits debats a la Cambra de Diputats balears "que tingueren com a protagonistes Manuel Ferrer i Rosa Estaràs per part del Govern i Andreu Crespí per part del Grup Socialista" resultà el compromís de l'executiu a deixar en mans del futur govern la publicació d'aquest concurs.

Mentrestant, l'Oficina d'Informació Educativa roman tancada, amb el rètol «tancat per reformes», del qual "segons fonts del Govern" no s'ha de deduir que al local s'estigui efectuant cap mena de reforma, que seria irregular atès que és l'empresa responsable d'aquest servei qui s'ha de fer càrrec del manteniment.

Les fonts esmentades tractaren de justificar ahir el rètol "que atribuïren a l'empresa, defugint la seva autoria" explicant que qualsevol altra explicació hauria estat prolixa o risible.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris