cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
19°

Veïns de Badies es queixen pels talls d'aigua que pateixen des de fa dos mesos

Sogesur diu que no pot fer-hi res i culpa del problema el gran boom d'obres

Des de l'inici de la temporada estiuenca, els veïns de les urbanitzacions de Badies pateixen talls d'aigua de forma interrompuda que han provocat nombroses queixes. La interrupció del subministrament sol produir-se un pic per setmana, principalment l'horabaixa, i es manté al llarg d'unes dues o tres hores.

Des de l'empresa, Sogesur, concessionària del servei d'abastiment, ahir es corroborà aquest fet, i es culpà dels problemes el gran boom de la construcció que pateixen actualment aquestes dues urbanitzacions.

Agustín Ibáñez, cap dels serveis tècnics de la concessionària, explicà que l'elevat trànsit de vehicles de gran tonatge ha provocat en diverses ocasions ruptures de canonades. «Aquests vehicles estacionen damunt les voravies, damunt paviments que no estan ben forts o damunt el mateix terreny, exercint pressió sobre les canonades fins al punt que, a vegades, els acaben trencant, i obliguen a tallar el subministrament per adobar l'avaria», digué.

Aquesta versió oficial que es facilità des de l'empresa no ha convençut els veïns amb qui ha estat en contacte aquest diari. Aquests mantenen que els principals problemes sempre solen esdevenir en el decurs del cap de setmana i argumenten que «precisament aquests dies el trànsit d'aquest tipus de vehicles és molt menor».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris