algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

El PSM i el PP arriben a un acord per governar amb «consens i confiança»

Gomila no farà servir el vot de qualitat del batle a les comissions de govern

El PSM i el PP d'Alaró ahir decidiren «deixar de costat les ideologies i fer feina en benefici del poble». El batle nacionalista Josep Gomila va ser l'encarregat d'anunciar «l'acord de governabilitat» que el PSM ha arribat amb el PP d'Alaró. Gomila, que va rebre en tot moment el suport del cap de llista del PP Joan Simonet, va voler deixar clar que la base de l'acord és «el consens i la confiança, no la imposició d'un grup damunt l'altre». Per això, la Comissió de Govern, «que serà allà on adoptaren les gran decisions» en paraules de Gomila, estarà integrada pels dos únics representants del PSM i els dos primers de la llista del PP. I perquè aquest consens sigui efectiu, Josep Gomila, anuncià que a les comissions de govern ell no farà servir el vot de qualitat del batle.

El batle afirmà que el repartiment d'àrees s'ha realitzat a partir de sis grans blocs, que «pensam que siguin blocs coherents». Així com que el PP compta amb quatre regidors es quedà també amb quatre delegacions: Urbanisme, Sanitat i Benestar Social, Joventut i Esports i Promoció Econòmica i Hisenda. Mentre que els dos representants del PSM es reparteixen l'àrea de Manteniment i Obres i Serveis, de la qual estarà al capdavant Miquel Amengual; i Educació, Cultura i Festes que la durà Gomila juntament amb la batlia.

Gomila insistí que amb el PP «ens uneix voler rompre amb l'etapa d'inestabilitat política». Cal recordar que durant la passada legislatura el PSOE governà amb minoria simple. Llavors, la composició de l'Ajuntament era la mateixa de l'actual. El PSOE comptava amb cinc regidors, quatre el PP i dos PSM.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris