algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

El Govern aconsegueix recaptar amb els imposts les quantitats previstes

De gener a juny han entrat 17.850 milions a les arques autonòmiques

La Conselleria d'Economia i Hisenda del Govern balear ha ingressat durant els primers sis messos de l'any 17.580 milions de pessetes pels quatre tributs cedits que gestiona l'administració autonòmica: patrimoni, successions, transmissions patrimonials i actes jurídics documentats. Aquesta xifra representa un grau d'execució del 48'09% en el ritme interanual. Això vol dir que la Comunitat Autònoma aconsegueix els seus objectius recaptatoris.

El que té un nivell d'ingressos més baix, 21 milions, és el de patrimoni, que té una previsió d'ingressos de 3.500 milions per 1999. El fet que només s'hagi aconseguit un grau d'execució del 0'6% s'explica perquè la recaptació es realitza en dates molt concretes de l'any, que és quan es produeixen els ingressos dels contribuents de forma massiva.

Quant a successions, l'impost que s'ha de pagar quan es rep una herència, Economia ha recaptat durant els primers sis mesos de 1999 un total de 2.636 milions de pessetes, el que es tradueix en un grau d'execució del 43'57%. Segons les previsions, el Govern ha d'aconseguir al llarg de l'any 6.050 milions per aquest impost.

El tribut de transmissions patrimonials implicarà per a l'Administració autonòmica la quantitat de 19.250 milions si es compleixen les previsions anuals. A la meitat de l'any s'han recaptat 10.496 milions, que signifiquen un grau d'execució del 54'53%.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris