algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Cort ampliarà el camí dels Reis que accedeix al polígon de Son Castelló

Les obres esperen descongestionar els vials en direcció a l'àrea industrial

L'Ajuntament de Palma ha decidit enguany dedicar-se a fons per millorar els accessos a les zones industrials. En aquesta ocasió, s'ha aprovat un projecte d'ampliació del camí dels Reis, carrer que dóna al polígon de Son Castelló i que es troba en l'actualitat en condicions precàries per a una bona circulació rodadada, tal com explicà el regidor de Manteniment en funcions, José María Rodríguez.

El projecte d'habilitació del camí es dividirà en dues fases. La primera és l'adequació i prolongació del tram que comprèn des del carrer Gremi Tintorers fins a la intercepció del carrer 140. La segona fase inclou crear un tram nou justament des d'aquest darrer punt fins al final del terme municipal de Palma per enllaçar amb el camí vell de Bunyola. Dins les obres d'aquesta segona fase s'haurà de construir un tros més de carretera, per la qual cosa l'Ajuntament encara ha de negociar amb la corporació de Marratxí.

El responsable de Manteniment explicà que amb l'habilitació d'aquest camí s'ajudarà a pal·liar els col·lapses actuals a causa de la confluència de vehicles provinents de Marratxí o Sa Indioteria en direcció Sóller o al polígon de Son Castelló. Igualment, Rodríguez augurà que també es descongestionaria el nucli urbà de sa Indioteria ja que el projecte d'ampliació del camí dels Reis inclou la creació d'una nova rotonda que ajudarà a la fluïdesa del trànsit. La rotonda se situarà a partir del polígon, just on acaba l'ampliació al camí de 140 i des d'on comença la prolongació que connectarà amb Marratxí.

El nou camí dels Reis mantindrà els dos carrils i les voravies. El que el regidor no va saber concretar és el pressupost d'aquesta inversió municipal ja que segons sembla, encara està per determinar. A part, encara falta coordinar l'obra amb el terme de Marratxí, pel que fa a la prolongació del camí dels Reis enllaçat amb el camí vell de Bunyola.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris