algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Els populars acusen ALM d'enganar els ciutadans de manera intencionada

Diuen que el partit que presideix la batlia mai no tingué la intenció de pactar

El comitè local del Partit Popular, presidit per l'exbatlessa, Catalina Sureda, ha difós un comunicat per explicar la seva versió envers les negociacions mantingudes, en el seu dia, amb Alternativa Liberal per Manacor (ALM) amb la finalitat de pactar un acord de govern. En ell, el comitè local posa de manifest que des del primer contacte oficial amb ALM ja es plantejaren dues qüestions que, a priori, els semblaren sospitoses. Aquestes foren, «d'una banda, l'exigència dels quatre anys de batlia i de l'altra, que es negaren a dialogar sobre estudi, consens o debat de cap tipus de programa sense haver signat abans el pacte».

Amb aquests aspectes per davant, els populars argumenten que ALM demostrà unes enormes presses, en la darrera setmana abans de la sessió d'investidura, per ocupar la batlia. Fet que, segons diuen, «va quedar plenament constatat en el sentit que abans de produir-se la votació, ja s'havia comunicat als mitjans de comunicació com es faria el repartiment de les àrees del nou govern municipal».

En les línies del mateix comunicat, el PP també qualifica l'actitud d'ALM com a de «prepotència», contra la qual els populars diuen que «nosaltres volem mostrar tot el rebuig a aquestes formes prepotents, basades en l'oportunisme del moment».

A més, el comunicat dels conservadors de Manacor afegeix respecte d'ALM que consideren que «és un frau per als electors el fet que no s'hagi arribat a cap acord amb el partit més votat al municipi i aquell que, en teoria, seguia una línia ideològica més semblant a la seva».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris