algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Cort té un total de 28 obres pendents d'inici que corresponen al pla Mirall

Els projectes s'executaran a partir del 28 d'agost, segons Rodríguez

L'Ajuntament de Palma rependrà a la tardor els projectes del pla Mirall pendents d'executar tant en el centre com a l'Eixample de la ciutat. I és que segons dades facilitades per l'àrea de Manteniment, de les 199 obres previstes dins del Consorci Mirall Eixample, falten per fer un total de 28 projectes de millora. Però de fet, Cort continua endavant i començà ahir a tallar el trànsit a la zona de la plaça de Sant Francesc, on comencen les obres de pavimentació i millora.

Les obres pendents d'inici equivalen a 1.982.400.645 pessetes de pressupost total, de les quals, la major part (1.283.582.451 pessetes) es destinen a 12 projectes de millora del paviment i vials. D'entre aquesta dotzena cal destacar el projecte de remodelació del passeig de Mallorca, una obra pressupostada en 700 milions que començarà a principi del mes de setembre. Així ho assegurà almanco el regidor en funcions de Manteniment, José María Rodríguez, que informà d'altra banda de la resta d'obres que enllestiran després de l'estiu. Aquest és el cas del projecte de millora de la pavimentació del torrent Gros, el Amanecer, la zona d'Hisenda, del barri de Camp Redó, del carrer d'Indalecio Prieto a Son Gotleu, la plaça de Pere Garau, les Marevelles, el carrer Ocells, el port Alema i Sallent (a Bons Aires) i Bons Aires Nord.

A part, falten 9 dels 57 projectes prevists d'enllumenat, valorats en 437.859.945 pessetes i 5 de les 20 obres relacionades amb la millora i renovació de mobiliari urbà i places.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris