algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Rosselló: «Jo dic que el tenim de dretes, el batle; demana als votants del PP qui és el seu batle»

Aquest històric del socialisme rebutjà entregar la vara a Gomila perquè el PSM, acceptant-la, els ha «menyspreat»

El passat dissabte 3 de juliol, el des de fa vint anys batle d'Alaró, Francesc Rosselló, renuncià a entregar la vara al nacionalista Josep Gomila. «L'any 1971 a mi ningú no me la va donar, i llavors estàvem a les portes de la llibertat i la democràcia. Ara l'únic objectiu era treure del govern el PSOE d'una manera injusta», sentencià.

Després, Rosselló concretà: «Vaig renunciar a aquest dret perquè el PSM acceptant la batlia obrí una ferida més. És un menyspreu cap el Partit Socialista Obrer Espanyol, l'únic guanyador». Rosselló està convençut que els dos representants del PSM i els quatre del PP havien pactat abans d'assistir al ple de dissabte. «Gomila es tragué un document escrit un cop nomenat batle, que després llegí en veu alta. Ho sabia amb molta antelació que hi havia pacte. A més, hi va haver gent dels diferents partits que frisaren a venir-nos a dir que el pacte estava llest».

Segons l'exbatle socialista, l'enfrontament existent entre el PSM i el PSOE d'Alaró ve d'enrere. «La història es remunta a quatre anys enrere. Després de conèixer els resultats electorals i com que no teníem majoria absoluta oferírem un pacte al PSM, però no l'acceptaren. L'única manera d'arribar a un acord hauria estat donant-los els quatre anys de batlia, i nosaltres teníem cinc regidors i ells només dos. No podíem accedir a això».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris