nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Protesta dels veïns de Búger i Campanet

«Perquè Biel Ferrer sigui el darrer mort»

«Si amb la mort del meu fill com a mínim aconseguim que facin la rotonda i no hi hagi cap altre accident, m'hi conform». Margalida Serra, la mare del jove de 19 anys que el cap de setmana passat va perdre la vida al creuer de Búger i Campanet amb la carretera general, ahir també va voler ser present a la manifestació que els veïns d'ambdues localitats varen fer just al lloc dels fets. Al seu costat, en tot moment hi va haver el pare de l'al·lot mort, Jaume Ferrer.

Els veïns de Búger i Campanet pretenien aturar el trànsit de bon dematí perquè estan farts de demanar a la Conselleria de Foment que els facin una rotonda al mig del creuer. Però des de Delegació de Govern, enviaren un dispositiu força considerable d'agents de la Guàrdia Civil per mirar d'aturar els veïns i evitar que envaïssin la carretera general. No obstant això, el capità del quarter de la Guàrdia Civil d'Inca deixà als veïns fer una aturada simbòlica del trànsit, només durant uns minuts i quan ell ho ordenà.

Llavors hi va haver moments força emotius. La padrina jove de Biel Ferrer Serra no va poder contenir les llàgrimes, la dona que amb ella aguantava la pancarta en què es podia llegir «Perquè en Biel Ferrer sigui el darrer» tampoc no va poder resistir més i es va posar a plorar. Cridaven «Volem una rotonda», però la veu s'anà apagant així com creixia l'emoció.

De tot d'una, a les vuit del matí, hi va haver més d'un estira i arronsa. Els veïns de Búger, al capdavant dels quals hi anava la padrina jove de l'al·lot mort, varen fer una primera envestida. Però, la Guàrdia Civil els returà. Just enfront d'ells, els campaneters parlaven per mirar d'entravessar un cotxe enmig de la carretera general. El capità del quarter de la Guàrdia Civil d'Inca s'assabentà de les intencions i intercedí de cop per fer-los enrere.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris