nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

Indignació veïnal per la mort d'un jove al creuer de Búger amb la via general

Els veïns de Búger i Campanet pensen manifestar-se tallant el trànsit ja de bon dematí

La mort del jove de 19 anys Biel Ferrer Serra al creuer de Búger i Campanet amb la carretera general que va de Palma a Alcúdia ha commocionat ambdues localitats. Tant és així que els veïns dels dos pobles, més encara els de Búger perquè el jove era natural del municipi, han decidit aixecar-se avui ben prest per manifestar-se a les vuit del matí al mateix creuer. Pensen tallar el trànsit creuant tractors i camions enmig de la carretera on aquest cap de setmana Biel Ferrer hi ha deixat la vida.

Ahir, el batle de Búger, Miquel Amengual, feia passes per aturar la manifestació d'avui perquè els veïns no havien demanat autorització a Delegació de Govern. De fet, Amengual parlà personalment amb la delegada del Govern, Catalina Cirer, per certificar els rumors que corrien pel poble. La convocatòria no és legal. La mort sobtada del jove ha encès els ànims del familiars i veïns perquè fa molta estona que els Ajuntaments de Búger i de Campanet demanen a la Conselleria de Foment del Govern balear que faci una rotonda en el creuer. Encara que Amengual intentà aturar la concentració, després de veure com fracassaven les seves negociacions acabà afirmant que «jo mateix em posaré al capdavant de la manifestació».

El batle de Campanet, Francesc Aguiló, tenia clar que hi seria present, com també els regidors de l'equip govern (PSM i PSOE). «Fa cinc anys que reivindicam la construcció de la rotonda i la Conselleria de Foment no ens fa cas», sentencià Aguiló. Després passà a explicar que els diferents presidents de Govern que, després de cada nomenament, han visitat el poble se'ls ha fet arribar la petició.

Aguiló serà a la manifestació, encara que creu que ara no és el moment oportú perquè «el Govern està en funcions i no prendrà cap mesura».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris